
Twitter bots یا ربات های تویتر نیز از آن دسته اند که در واقع اسکریپت های هستند که تقریبا شبیه ربات های یاهو مسنجر عمل میکنند یعنی در مقابل فرمان های خاص جواب می دهند که در زیر به معرفی چندتا از این ربات ها میپردازیم.
اگر شما هم مثل من هنگام کار با کامپیوتر دچار فراموشی می شوید و کارهای دیگرتان را از یاد میبرید از این به بعد لازم نیست نگران باشید ، فقط کافی Timer را به لسیت دوستان خود اضافه کنید و یک پیغام بصورت d timer [# of minutes until reminder] [your message] برای آن بفرستید.
مثال : d timer 45 call mom
Timer بعد از سپری شدن مدت زمان تعیین شده با فرستادن یک پیام شما را یادآور میکند.
البته این یک زمان سنج دقیق نیست و معمولا کمی تاخیر دارد پس توصیه میشود هیچ وقت از آن برای انجام کارهایی که باید سر وقت انجام شوند استفاده نکنید چون ممکن است تویتر داغش را بر دلتان بگذارد !
برای مطلع شدن از پیش بینی وضعیت آب و هوا ابتدا forecast رابه لیست دوستان خود اضافه کنید سپس یک پیغام همراه با zip code یا نام شهر مورد نظر بصورت d forecast Tehran برایش ارسال کنید ، پس از چند لحظه وضعیت آب و هوای شهر مورد نظر برایتان ارسال میشود.
این یکی کار اطلاع رسانی میکنه و میتونه اخبار مربوط به تیمهای ورزشی مختلف و رده آنها در جدول را به شما گزارش بده ، علاوه بر اینها فهرست برنامه های کانال های تلویزیونی رو هم در اختیارتون قرار میده.
بعد از اضافه کردن این ربات کلمه help را بصورت پیغام برای اون بفرستید تا شما رو راهنمایی کنه.
از اسمش مشخصه دیگه ، کلمه مورد نظرتون رو بصورت پیغامی همانند d twittersearch itline بفرستید تا نتایج حاصل از سایت Twitter Search را بصورت یک پیغام دریافت کنید.
علاوه بر اینها وب سایتهای مختلف اینترنتی وجود دارند که با استفاده از تویتر به ارائه آخرین اخبار خود از این طریق میپردازند درست همانند کاری که وب سایت bbc فارسی و سلامت نیوز میکنند با رفتن به این صفحه شما میتواند لیستی از انها را که به موضوعات گوناگونی میپردازند دسترسی پیدا کنید.
با اینکه تویتر جای خود را بخوبی درمیان شخصیت ها ، وب سایت ها و گروه های مختلف باز کرده است اما متاسفانه پایگاه های ایرانی استقبال چندانی از آن به عمل نیاوردند. جا دارد از وب سایت محبوب تکنوتاکس گلگی کنم که با وجود اینکه با تویتر آشنایی دارند و حتی اغدام به ساختن یک حساب کردند اما تنها در چند روز ابتدایی به فعالیت پرداختند و روزهاست که از آخرین tweet انها میگذرد. بنده به شخصه فکر میکنم اگر مدیران تکنوتاکس دوباره شروع به فعالیت کنند مطمئناً میتوانند بازخورد خوبی از تویتر بگیرند و قدم بزرگی در گسترش فرهنگ لینوکس و اوپن سورس در میان کاربران بردارند.
Salam azizz. matlabe jalebi boood.
ama dar morede in site mahboobi ke gofty. bayad tavajoh dashte bashi khode system amel linux dar beyne iranian mahboobiat nadare! in sitam agar mahboobiaty dare baraye afrade herfeyi mibashad ke mosalaman khodeshoon ahle twitter hastan va ya agar nistang in kar ra etlafe vaght midanand.. pas fek nakonam tasiri dar beyne kheile azime karbarane irani dashte bashad in site.
baz ham babate matlab mamnoon.
از این تایمر خوشمان آمد . ممنون
فکر کنم به درد دکتر بیشتر بخوره !! :دی
در مورد تکنوتاکس ، من اوایل یه پستی توی تکنوتاکس زدم و توییتر رو معرفی کردم که یکی دو نفر هم استقبال کردن و عضو شدن . بعد دیدم کسی نمی خواد برای تکنوتاکس اکانت ایجاد کنه ، خودم دست به کار شدم و حتی پسورد توییترش رو هم توی همون تایپیک گذاشتم !
اما در مورد آپدیت ! فکر کنم اشکال از rss تکنوتاکس باشه
من دو جا فیدش رو وارد کردم ولی نمی دونم چرا عناوین ارسال نمیشه
اگر بخوای پسوردش رو میدم
مخلصیم
ما که خیلی مخلصیم، آقا این اس ام اسهای ما رو اگه وقت کردی جواب بده!
این تویتر رو هم چک میکنم ببینم چیه! اسمش رو زیاد شنیدم.
توییتر که عشق من بیده!
سلام
مطلالب جالبی داری
خوشحال می شم با من تبادل لینک کنی
http://www.itcn.blogfa.com
خیلی خوب و مفید بود.
خدا کنه تویتر محیط جذاب کننده ای پیدا کنه