چند وقتیست که به واسطه خدمت سربازی و جایی که در آن به کار واداشته شدهام! نمیتوانم همچون قبل به کامپیوتر و اینترنت دسترسی داشته باشم به همین خاطر اکثر فعالیتهای آنلاینم به استفاده از موبایل محدود شده که البته چندان دلچسب نیست و اجازهی فعالیت زیادی را به من نمیدهد؛ ولی اعتراف میکنم توییت کردن با موبایل خیلی بیشتر از کامپیوترهای شخصی حال میدهد! اینکه در هر کجا، هر زمان و هر موقعیتی که باشی بتوانی توییت کنی بسیار به اصالتی که توییتر برای آن بوجود آمده نزدیکتر است تا فرستادن توییت از یک جای ثابت!
در این مدت که توییتهایم را با موبایل ارسال کردم راههای مختلفی را سنجیدم و به کار گرفتم، از برنامههای مختلف تا وبسایتهای جایگزین که تعداشان بسیار زیاد است ولی متاسفانه بدلیل مسدود بودن توییتر در کشور نمیتوانیم از همه آنها استفاده کنیم و در هنگام کار به مشکل برمیخوریم.
ولی ضرب المثلی هست که میگه به اندازه همه کاربران توییتر، راه هست برای رسیدن به توییتر! واقعاً هم همینطوره. طبق آمار توییتر، ۷۵% توییتها از اپلیکیشنهای مختلف روانه سایت توییتر میشود و ۳۷ درصد کاربران فعال آن نیز از طریق موبایل، از توییتر استفاده میکنند.لینک
پس نگران نباشید چون در ادامه راههایی را به شما معرفی خواهم کرد تا بتوانید با اغلب گوشیهایی که توانایی اتصال به اینترنت را دارند توییتر خود را بروز کنید و این آن چیزهاییی است که خود من از آنها استفاده میکنم.
توییت کردن از وب سایتهای جایگزین
بنظرم مسخرهترین سایتی که میشود برای توییت از موبایل استفاده کرد سایت خود توییتر است! امکانات خیلی کمی دارد، صفحاتش سنگین است و مدام دچار مشکل میشود. ولی سایتهای زیر میتوانند جایگزین بسیار خوبی برای آن باشند. در گوشیهایی که امکان نصب برنامه وجود ندارد یا مواقعی که اپلیکیشن روی گوشی خود ندارید بسیار راه گشا خواهند بود همچینن میشود از این سایتها در کامپیوترهای شخصی و مرورگرهای معمول وب نیز استفاده کرد.
m.tweete.net سایت سبک با امکانات خوبی است که گرافیک ساده ای دارد و برای موبایل بسیار مناسب است و با تنظیماتی که در اختیار ما میگذارد میتوان منوها و ویژگیهای آن را به دلخواه خود در بیاوریم. امکان آپلود عکس و فرستادن به Twitpic هم وجود دارد (این سایت انتخاب من است و آن را به شما پیشنهاد میکنم)
dabr.co.uk سایتیست به خوبی سایت قبل که از یک پروژه متن باز شکل گرفته، یکی از ویژگیهای dabr امکان انتخاب حالتهای مختلف برای وسایلی است که در آن به نمایش میآید. بطور مثال میتوان آن را برای موبایلهای معمولی، گوشیهای ها لمسی، لپ تاپها تغییر داد و یا از حالت متنی استفاده کرد. این سایت نیز مانند قبلی از twitpic پشتیبانی میکند.
m.twitstat.com رنگ و لعاب بهتری دارد و چیزهای مورد نیاز برای مدیریت توییتهایتان را در اختیارتان قرار میدهد.
twittme.mobi نسبت به سایتهای قبلی امکانات و تنظیمات زیادی ندارد ولی خب کارهای معمول را میشود با آن انجام داد.
twitter2go.com یک سایت خیلی خیلی ساده با امکانات محدود ولی بدرد بخور در مواقعی که فقط قصد توییت کردن دارید و نیازی به کارهای بیشتر نیست.
توییت کردن از برنامه های اختصاصی
استفاده از اپلیکیشن های برای توییت کردن بسیار لذت بخش است. با استفاده از آنها بسادگی میتوان میان توییت های دوستان خود پیمایش کرد و به آنها reply زد و DM فرستاد و با قدرت بیشتر حساب خود را مدیریت کرد. آنچه در زیر معرفی کرده ام اپلیکیشن هایی رایگانی است که هم روی گویش های سونی اریکسون و هم نوکیا که قابلیت نصب برنامه های جاوا و سیمبیان را دارند قابل نصب و اجرا هستند.
jibjib برنامه مورد استفاده من است که بصورت متن باز و تحت جاوا نوشته شده است، هم کوچک است و هم کم مصرف است و فهرست بلندی از گوشی ها را پشتیبانی میکند.
j1ck.tweet نام یک برنامه کامل را می توان روی آن گذاشت. تمام چیزهایی که برای توییت کردن نیاز دارید در آن یکجا جمع شده است همچنین میتوانید با دوربینتان عکس بگیرید و مستقیماً به Twitpic بفرستید. j1ck علاوه بر اینکه گوشیهای زیادی را پشتیبانی میکند نسخه های ویژهای برای گوشی های Qwerty و لمسی دارد.
Nimbuzz در اصل یک مسنجر چندگانه برای موبایل است که در کنارش بخشی جداگانه و کامل برای توییتر هم وجود دارد که امکان توییت کردن را برای شما فراهم میکند.
Fring هم همچون Nimbuzz یک بخش درونی برای دسترسی به توییتر ایجاد کرده که در کنار مسنجر قابل استفاده خوهد بود البته من Nimbuzz را به Fring ترجیح میدهم.
Twitalker در واقع یک bot برای گوگل تالک است که با اضافه کردن آن به لیست دوستان خود میتوانید با پیغام فرستادن به آن توییتر خود را آپدیت نمایید. حالا هروقت با هر نوع مسنجری، چه مسنجرهای تحت وب مثل ebuddy و چه برنامه هایی مانند Slick، +IM و… در موبایل به گوگل تالک خود وارد شوید این امکان را دارید که خیلی راحت با Twitalker توییت بفرستید.
آنچه که در بالا آمد تنها ۱۰ راه از میان راه هایی بود که میشد توسط آن توییتر خود را بروز کرد. امکان دارد شما از روشها و برنامههای دیگری استفاده کنید که نسبت به موارد گفته شده بهتر و کاملتر عمل کنند پس خوب میشود اگر آنها را به من و سایرین معرفی کنید.
نیم باز مصرف اینترنتش زیاده
من خودم فرینگ رو ترجیح میدم بهش
نقطه
ولی توییتالکر از همه بهتره
خیلی خوب بود. اتفاقا به شدت دنبال این بودم که یکی از بچهها بزنه تجربیاتش رو برای توییت کردن از موبایل منتشر کنه. دمت گرم حسن :)
—
خواهش میکنم فتحی جان
توییتالکر که یه چیز دیگه ست… توییتر تو گو هم برای توییت کردن از موبایل خوبه.
سلام
آقا گراویتی رو معرفی نکردی برای سیمبیان دارها !
برنامه با اینترفیس ۱ و امکانات فوق العاده پشتیبانی از توییتر فیس بوک گوگل ریدر و چند سرویس دیگه و پشتیبانی از چند اکانت هم زمان!
http://mobileways.de/gravity
خوب البته پولیه اما رایگانش هم همه جا گیر میاد!
—
اتفاقا با گراویتی کار کرده بودم و بیشتر بخاطر رایگان نبودنش معرفی نکردم و ضمن اینکه من هنگام کار باهاش به مشکل عدم اتصال برخوردم البته شاید مشکل از نسخه کرک شده من بود
مطلب مفیدی بود. به کار من که خیلی اومد.
ممنون.
حسن جان! باز که شما ما رو شرمنده کردی! :) انشاالله بتونم یه روزی جبران کنم!
دستت درد نکنه حسن جان
من چندین ماهه که از توییتالکر استفاده می کنم و از همشون بهتره
موفق و پایدار باشید
عالی. دو سایت اوّل حرف ندارن. تشکر فراوان.
iTweet.نت هم بد نیست.
بسیار مفید بود
تشکر فراوان :)
من از slandr.net استفاده میکنم
اینم خیلی خوبه
منم از جیب جیب استفاده میکنم خیلی خیلی عالیه مخصوصا نسخه بتاش.. امکانات فوق العاده ای از جمله ارسال تصویر و ثبت موقعیت توسط سرویس جی پی اس و … بهش اضافه شده.. تقریبا همه آپشن ها رو اختیاری و با گزینه های مختلف در اختیار قرار میده..
موفق باشی/.
بسیار ممنونم
سلام
مطلب بسیار خوبی بود من که اکثراٌ ازخود توتیتر روی موبایل توییت می کردم ولی حالا فک کنم وقتشه که یکی از موارد بالا رو امتجان کنم
ممنون :)
سلام
اول تشکر که عالی بود
من خودم حقیقتا” از خود سایت اصلیش استفاده میکردم …
اما چطور با اینکه فیل-تر بود ..
اپرا مینی خودش یه جورایی فیل-تر شکن و من از اپرا مینی اسنفاده میکردم ..
چه جاوا و چه سیمبینش رو
من نیمباز روهم دیده بودم که داره اما نشد کع باهاش کانکت شم به تیوتر
من هر تیوتی که با اپرا میدادم ۶KB مصرف داشت
اما تنها عیب اپرا مینی این بود که فارسی تایپ نبود و کلا” نوشتن درش بسیار سخت بود
البته من از سایت hellotxt.com هم استفاده کردم که نسخه موبایلش هم هست…امکانات خوبی داره میتونید عکساتون رو تو خود سایت آپ کنید بعد توی فیس و تیوتر لینک میده …
پیشنهاد میکنم تست کنید
—
البته توییتر درسته، نه تیوتر!
توییتر لواشکی شایان شلیله هم با حاله !
http://www.lavashak.com/tweet
سلام
دوستان من برنامه نیم باز رو نصب کردم
خیلی ممنون .جامع و کامل بود
آقا سلام، نمیدونم چرا همه سایتای بالا جز توییتر توگو اینجورین واسه من:
http://m.tweete.net/login?next=/home
یکی دوتا سایت دیگه مثلhttp://m.tweete.net بهم معرفی میکنی لطفن؟