حتماً شما هم بعنوان مدیر سایت تجربه بارگزاری کند صفحات یا ایجاد اختلال بر اثر حملات اینترنتی را داشتهاید و میدانید که این مشکلات چقدر میتواند بر میزان بازدیدکنندگان شما تاثیر بگذارد. بعنوان یک وب مستر افزایش سرعت و امنیت سایت ها از دغدغههای همیشگی شما خواهد بود. شرکتهای بزرگ با استفاده از CDN و بکارگیری تیمهای امنیتی سعی میکنند تا حد ممکن از این پیشامدها جلوگیری کنند ولی چاره کار برای سایتهای کوچک که استطاعت مالی شرکتهای بزرگ را ندارند چیست ؟
Cloudflare یک دیواره آتش مبتنی رایانش ابری (Cloud Computing) است که علاوه بر تامین امنیت در برابر تهدیدات، عملکرد سایت شما را نیز بهبود میبخشد؛ در واقع Cloudflare میتواند خدماتی همانند شرکتهای بزرگ در اختیار شما بگذارد.
وقتی سایت شما بخشی از جامعه کلودفلر شود ترافیک آن از شبکه هوشمند جهانی این سرویس عبور خواهد کرد و بصورت خودکار سرعت بارگزاری صفحات سایت را بهینه خواهد کرد در نتیجه بازدیدکنندگان با سرعت بیشتری صفحات را باز خواهند کرد و سایت عملکرد بهتری خواهد داشت. همچنین مانع تهدیدات، bot و crawler هایی میشود که پهنای باند و منابع سرور شما را تلف میکنند بنابراین با استفاده از این سرویس تا ۳۰% سرعت بارگزاری سایت افزایش می یابد، ۶۰% از پهنای باند مصرفی کم می شود و سرور شما ۶۵% لود کمتری خواهد داشت.
استفاده از Cloudflare رایگان است و نصب آن کمتر از ۵ دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت بدون اینکه نیازی به سختافزار، نصب نرمافزار یا تغییر در کدهای سایت داشته باشید. نصب خیلی سر راست است و در ۴ مرحله به سرانجام میرسد ولی برای افرادی که با تنظیمات دامنه و DNS ها آشنایی ندارند گیج کننده خواهد بود.
نخست باید دامنه خود را در کلودفلر اضافه کنید. اندکی طول میکشد تا DNS های سایت شما بررسی شود.
در مرحله بعد باید از صحت DNS Record های خود مطمئن شوید و در صورت نیاز آنها را تصحیح کنید.
سپس باید تعیین کنید که میخواهید ترافیک کدام یک از CNAME Record ها از این سیستم بگذرد.
و در پایان Name Server های جدید را باید جایگزین تنظیمات قبلی دامنه خود کنید و منتظر بمانید تا به اصطلاح ست شوند.
در تمام مراحل نصب، راهنماییها و توضیحات لازم به شما داده خواهد شد که در صورت گیر کردند میتوانید از آنها کمک بگیرید.
Cloudflare بعضی از فایلهای شما را در ۵ دیتاسنتر خود که در شهرهای شیکاگو، آزبورن، سن خوزه، آمستردام و توکیو واقع شدهاند کش (Cache) خواهد کرد و به بازدیدکنندگان شما اجازه میدهد نسبت به مکانی که قرار دارند دسترسی سریعتری به سایت داشته باشند و در عین حال اسپمرها، حملات و تهدیدات وارده را نیز پالایش میکند. با ویژگی Always Online سایت شما را همیشه آنلاین نگه می دارد حتی زمانی که سرور شما آفلاین شده باشد! میدانم که عاشق این ویژگی شدید ;)
همچنین در داشبورد کلودفلر میتوانید آماری از وضعیت سایت و میزان بازدیدکنندگان واقعی و تهدیدات وارده داشته باشید و از تنظیمات امنیتی و بهبود سرعت سایت خود نیز مطلع شوید.
اونقدر خوبه که به نظر غیر واقعی می یاد. منظورم اینه که همیشه یه چیزی هست که نمی ذاره یه سرویس به این خوبی رو عملیاتی کنیم!
جرات کردم و روی یکی از سایتها راه انداختمش. اون هم یه سایت “دات. آی آر”!
این سایت مرتبا (روزی چند بار) به دلایل نامعلوم داون می شد. حالا ببینیم چند مرده حلاجه. ۲۴ ساعت طول می کشه تا DNS ست بشه. اگه خواستید چک کنیدش اینجاست: http://www.thcp.ir
@دکتر ریتالین: یه مشکلی که من فکر میکن ویزیتور های ایرانی به مشکل بخورند اینه که معمولا آی پی های اونها ولید نیست واسه همین امکان داره سیستم این سایت اونها رو اسپم بشناسه. که مثلا الان واسه خودم اتفاق افتاد و کد کپچا رو تایید کردم تا وارد سایت شدم. این تصور را مشاهده کنید
یعنی فکر میکنید که کاربران غیر ایرانی همه یکی یه دونه آی پی Public (به قول شما ولید) دارند؟
سلام. مرسی سرویس جالبیه.
مرسی از پست عالیتون
اوه اوه اوه! برم برش دارم که اوضاع بی ریخت شد.
ممنون که زحمت کشیدی و تذکر دادی. من به دوسه تا کامپیوتر و آی پی مختلف تست کردم مشکلی نداشت اما نمی خوام ریسک کنم.
وسوسه شدم یه کم دستکاریش کنم ببینم درست می شه یا نه.
سطح امنیتیش رو کمتر کردم.
می شه یه بار دیگه تست کنی ببینی بازم کد کپچا می خواد یا نه؟
ممنون
—
مثل اینکه جواب داد :)
حالا واقعا جواب میده یانه!
بگید اگه خوبه ماهم تست کنیم
بچه هایی که از این روش استفاده کردند آیا رضایت کامل دارند. اگه کسی کارکرده و رضایت داره لطفا بگه تا ماهم یه بهره ای ببریم.
سوالی که برای کم پیش میاد این هست؛ جدای از آنلاین بودن سایت وقتی که سرور داون شده، اگر کسی بخواد نظری ارسال کنه و یا فرآیندی مثل عضویت رو در سایت طی بکنه، آیا Cache شدن سایت روی سرورها میتونه مفید باشه و برای زمان آفلاین بودن سایت رضایت بازدید کننده رو جلب کنه؟ جواب من نه هست، اگر دوستان نظری غیر از این دارن لطفا مطرح بکنن.
آره من تست کردم فوق العادست.
با سلام ممنون از مطلب خوبتون من وبلاگ جدیدم رو بروی یک سرور رایگان هاست کردم دیشب تو سایت Cloudflare ثبت نام کردم و طبق راهنمای سایت dns رو تغییر دادم الان سایت بالا میاد و از dns رکورد گرفتم و دی ان اس جدید رو هم ناسایی کرده.
سوال من اینه اطلاعاتی رو که بروی سرور اول آپلود کنم توی سرور Cloudflare کش میشه؟
و اگه اطلاعات از سرور اولیه پاک بشن سایت به راحتی به کار خودش ادامه میده؟
با تشکر
در ضمن آدرس http://halachin.com
—
در مورد سوال اول باید بگم که بله و در مور دسوال دوم اطلاعی ندارم
خوب الان چند ماهه که من از این سرویس برای سه تا از سایتام استفاده می کنم. با اینکه توی آمارها افزایش سرعت رو گفته ولی من چیزی رو احساس نمی کنم. ظاهرا در حد یک ثانیه باشه! اما تقریباً پهنای باند مصرفی نصف شده در حالیکه بازدیدکننده ها هم اضافه شدن. این برای هاست های اشتراکی ایرانی که معمولا پهنای باند کمی می دن خیلی مفیده. بزرگترین ایراد این سایت اینه که سایتهای دینامیک مثل وردپرس اگه سرورشون داون بشه چیزی برای نمایش ندارن. چون فقط عکس و محتوی استاتیک رو کش می کنه. بلوکه کردن هم خیلی کم انجام میشه و مثلا از هر ۲۰ هزار بازدید یکی رو بخاطر بعضی از پارامترها فقط با کپچا راه میده. مثلا طرف قبلا اسپمر بوده یا کامپیوترش آنتی ویروس نداره! یا آی پیش بلوکه شده. مثلا من برای سایتهای فارسی کشورهای چین و اسرائیل رو بلوکه کردم.
کلا خوبه و به زودی سرویس پولیش رو می گیرم که سرعت بیشتری داره. در ضمن آخرین اکاناتش سیستم فشرده سازی css و جاوا هست که سرعت لود سایت شما رو بیشتر می کنه.
سلام آقا من روی پی سی فرومز. آی آرم تست کردم مشکلی نداشته تا الان خیلی عالی بود.
مرسی .خیلی عالی بود.
این مقاله شما یک سال مشکل من رو روی وب سایت هام حل کرد. همیشه دنبال یک سرویس رایگان برای خدمات DNS و Web Security می گشتم. سرویس این وب سایت فوق العاده بود. ولی در مورد اینکه هیچ وقت وب سایت به خاطر وجود ترافیک بالا قطع نمیشه این اتفاق عملی نشد. یعنی باز هم در اوج ترافیک من ۳۰ دقیقه وب سایت پر ترافیک ام پایین بود. ولی سرویس های دیگه فوف العاده عمل میکنه و البته کاملاً رایگان.
سلام دوست من مطلب بسیار مفیدی بود ممنون
من سایتم رو روی کلود فلر ست کردم و راضی ام. اما یک مشکلی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید. من قبل از اینکه سایتم رو روی کلود فلر تنظیم کنم فید بارنر رو روی دامین سایتم ست کردم اما بعد از اینکه سایت رو روی کلودفلر تنظیم کردم دیگه فید من کار نمی کنه! می خواستم برسم باید چیکار کنم؟
اگر لازمه که cname فید بارنر رو توی کلود فلر اضافه کنم باید از کدوم قسمت اینکار رو انجام بدم ؟
مرسی
با سلام مطلب خوب و کاملی بود.